Gothia Cup guld!

Sofia Voldby, född 2002 - med den tunga guldpokalen! Sofia Voldby, född 2002 - med den tunga guldpokalen!

VI har ju tidigare skrivit om Gothia Cup på olika vis, ett var utlåning utav våra yngre damspelare. Sofia Voldby blev den enda lyckliga som fick uppleva Göteborgs DFF guldresa i Gothia Cup girls 18 klassen 2019, fler spelare var tillfrågade men ej lösbart pga för kort framförhållning. Göteborgs DFF gick fram som en ångvält och spelade ut allt och alla, i finalen Vålerengen från Norge med säkra 2-0.

Fantastiskt kul detta för Sofia och Göteborgs DFF att få uppleva detta på fina fotbollsplanen gamla ullevi inför fyllda läktare, stort grattis till Göteborgs DFF-Sofia Voldby-HGH (Sofias utbildande förening Harplinge/Gullbrandstorp/Haverdal) och Sofias nya förening IS Halmia. 


// Administrationen