Lite information..

UNGDOM
Gothia Cup är över för denna gång och vår U14 trupp som var där med två lag ur sin 28-manna trupp, ni nyfikna som vill läsa lite mer ingående om dag för dag istället för bara resultat - gå på lagets egna hemsida; https://ishalmia.sportadmin.se/start/?ID=223489&logoutSA=1
Ansvariga i ISH som följt lagen på plats är nöjda och stolta, VI kommer tillbaka 2020 och då kanske med än fler lag - Gothia Cup är utvecklande på många sätt och vis före som efter själva veckan.

HERR
Börjar träna idag fredag på Örjans Vall, träningsstart 17.00. Tre offensiva akademispelare lyfts upp i A-truppens träning fullt ut men spelar vidare i division 5, Hasanen Nazar-Oscar Ericsson-Benedict Guimson. Spelare är på väg in och vi har jagat offensiva i första hand, vi kommer förhoppningsvis presentera det första offensiva förvärvet här lite senare i helgen. Herr har sin första tävlingsmatch 26 juli mot Laholm på bortaplan i DM-kvartsfinal. Jönköping Södra var nöjda med Emil Håkanssons vistelse där, men det är inte aktuellt med någon övergång idag.

DAM
Börjar träna onsdag 24 juli och har sin första tävlingsmatch i DM-semifinal mot Valinge/Derome på bortaplan 30 juli. Nya spelare in är presenterade här i tidigare nyhet, kan eventuell bli något till lite längre fram.

AKADEMIN
Börjar träna torsdag 25 juli och har sin första tävlingsmach på bortaplan i serien mot HÅFF 7 augusti.


// Administrationen