Giftermål

Terese&Emil Tillander Terese&Emil Tillander

Då har dom blivit Fru&Herr Tillander, herrlagets assisterande Emil och hans Terese sade igår JA till varandra i Vapnö Kyrka - vackert. 


Vid efterföljande tillställning i Nettan Johansson Photogallery vid Slottsmöllan syntes mycket IS Halmia. Emil har ju varit verksam i ISH sedan 2013 och vandrat genom ungdom som akademin innan entré i A-truppen 2017. När det stora sällskapet anlände till festlokalen möttes dom av delar från U14-truppen som bildade en kortege med Halmia-flaggor iklädda sina matchtröjor, under hela kvällen/natten serverades det stora sällskapet utav fyra spelare ur ISH dam&herr iklädda matchtröjor. Andreas Sjökvist (ledare U14) och hans fru Kajsa var toastmasters iklädda snygga Halmia-tröjor.

IS Halmia skickar en liten hälsning till det fina och lyckliga paret med följande budskap;
Ett äktenskap och ett långt seriespel med matcher kan jämföras en del.
Men detta seriespel/äktenskap är oändligt och har matcher varje dag, matcher är det bästa VI vet. Till matcher måste man komma väl förberedd för att kunna ta hand om sin "motståndare" på bästa vis. Vinna matcher på plan vill VI alltid göra. Dock skall inte Era respektive vinnarskallar nödvändigtvis vinna alla dessa matcher utanför plan, ibland och t o m rätt ofta kan det vara bra och be om ursäkt för sen "tackling" och även säg att idag mötte jag en bättre "motståndare" och har lärt mig en del. 


IS Halmia önskar ER all lycka på den utvecklande livsresan - ta väl hand om varandra!!


// Administrationen genom IS Halmias styrelse & Klubbchef Leif Jönsson