Nyförvärv dam

Förutom att duktiga Fanny Kristiansson Ronnstam nyligen anslöt till oss efter sin resa så kan VI här presentera ännu ett viktigt nyförvärv som varit hos oss tidigare och nyligen en del - Sofia Voldby (född 2002) från grannföreningen HGH (Harplinge/Gullbrandstorp/Haverdal), en offensiv mycket spännande spelare som redan är långt framme i sin utveckling och kunskap. Sofia har både tränat med oss en hel del sedan i vintras samt varit inlånad till matcher av och via HGHś godkännande några tillfällen i år, dock skall Sofia spela ett par matcher till med HGH i slutet på augusti - innan och efter dessa några dagar är hon Halmias spelare.

ISH är mycket ödmjukt inställda och tacksamma över HGHś goda mottagande samt förståelse i dessa utlåningar samt nu denna övergång. HGH har jobbat hårt i många år med sin, idag stora,  flickverksamhet som nu även börjas synas på seniornivå kvalitetsmässigt. ISH hoppas kunna, och vill, ge tillbaka på liknande eller annat vis - konstruktiva samtal föres emellan föreningarna.

Eventuellt kanske ISH lånar ut några spelare födda 01-02 (inkl Sofia Voldby) till Göteborgs DFF under Gothia Cup nästa vecka i Girls 18 klassen, ännu ett roligt och givande samarbete för spelares och föreningas bästa.


Hjärtligt välkommen hem Fanny och lika hjärtligt välkommen till IS Halmia Sofia Voldby.


// Administrationen