Nyheter herr

Det rör på sig en del nu som brukligt när det närmar sig "sommarfönstret", även på våran nivå - lite information nedan som uppdateras efterhand.

Emil Håkansson - Jönköping Södra har uppvaktat vår poängkung och kommit med en inbjudan under kommande helg med träningar och match. Kul och välförtjänt för Emil som fortsatt gott betyg till vår verksamhet om god utvecklande miljö. ISH har såklart tillåtit Emil denna möjlighet, vad som händer efter kommande helg vet ingen idag. 

Michael Baggner - ISH och Bagge har valt att avbryta nuvarande avtal emellan parterna. Detta pga Baggners tappade motivation till fortsatt satsning mot division 1 och fotbollen överhuvudtaget. Baggner önskar lägga mer tid på studier och jobb framöver och eventuellt ledaruppdrag inom ISH U, något ISH gått tillmötes. ISH är mycket nöjda med Baggners tid hos oss och önskar honom det bästa framöver, gärna bl a som ledare i ISH U.

Rasmus Andersson - visste vi sedan tidigare att avtalet var första halvåret av 2019 pga att Rasmus och flickvän skall iväg på en längre Australien vistelse. 

Oskar Gustafsson - åker ju tillbaka till sina studier i USA (och seriös fotboll upptill) 10 augusti, Oskar lär högst troligtvis ansluta till oss igen i början på maj 2020 likt i år.

ISH jagar självfallet nytt in i form av spelare defensivt som offensivt, dessutom kommer A lyfta upp fyra spelare från Akademin för att träna fullt ut med A men spela vidare i Akademins seriespel tills vidare, mer tydlig information kommer här framöver när klar fakta finnes om spelare in och ut.


// Administrationen