Helgens matcher

DAM
IS Halmia - Dösjöbro IF
Lördag 29 Juni kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)


Inför matchen:
Motståndet kan vi väl sen matchen borta i Dösjöbro. Det var vår sämsta prestation i år men ändå match tills de gör 2-0 på övertid. Vi vet hur hårt vi behöver jobba och vad vi behöver göra rätt den här gången för att göra en bra prestation och utmana ett mycket starkt och spelskickligt motstånd, säger huvudtränare Peter Blomqvist.

Fanny Kristiansson Ronnstam har kommit hem igen och anslutit till truppen, det är laget och ISH glada över - välkommen tillbaka Fanny!!


HERR
IFK Malmö - IS Halmia
Lördag 29 Juni kl.14.00 (PS. Limhamn IP, konstgräs)


Malmö har för dagen fem poäng färre än ISH med en match mindre spelad, på Örjans Vall blev det tennissifror fördel ISH 6-3. Malmö spelade 2-2 senast borta mot Stafsinge. För ISH gäller det att snabbt ladda om efter den tunga hemmaförlusten mot Ängelholm i onsdags. Rasmus Bengtson är tillbaka efter sin avstängning, både Zemri och Viktor har lite knäbekymmer men skall nog vara ok för spel - mest tveksam är Viktor. Rasmus Andersson gör sin sista match för ISH och vill nog garanterat göra en snygg salut, hans avtal var ett halvår för sedan skall han och flickvän iväg till Australien för en längre vistelse.


// Administrationen