Hemmamatch för herrlaget

Division 2 västra götaland
IS Halmia - Ängelholms FF
Onsdag 26 juni kl.19.00 (Örjans Vall)


Då vänder serien efter att 13 omgånger spelats, ISH möter både Ängelholm (som spelade i division 1 2018) hemma i morgon onsdag som IFK Malmö borta lördag 29/6. I seriepremiären besegrade Ängelholm ISH med 2-0 efter en jämn kamp. Efter den matchen presterade Ängelholm lite upp och ner innan stabiliteten satte sig, idag är ÄFF serieledare och dom sista två matcherna har dom 10-0 mot Eslöv och Stafsinge. ISH får se upp med ÄFF bäste målskytt Assad Al Hamlawi som gjort 9 mål. Ska ISH hänga med på ett bra vis i toppstriden så krävs nog seger i denna match, ett ISH som har fin form med 6 segrar på dom 7 senaste och en het skytt i Emil. Rasmus Bengtsson är avstängd efter tre gula, men övriga i truppen skall vara tillgängliga.

Hjärtligt välkomna till fina och soliga Örjans Vall för att stötta de våra på ett gott vis, dom uppskattar det verkligen - våra följare och fans på läktarplats är vår viktiga 12-spelare i med som motgång!!


// Administrationen