Vinst för dam

Trelleborgs FF - IS Halmia 0-2 (0-2)
Mål: Sandra Holm 2


Idag mötte vårt damlag skåningarna Trelleborg, på den fina planen Vångavallen, som var sju poäng före ISH inför dagens match, det såg man inte under matchens gång. Bra spel hela matchen igenom utav ISH, det såg ut som att ISH hade sju poäng mer än hemmalaget under matchens gång.  ISH trycker på och skapar mängder av chanser, liknar väldigt mycket förra veckans match då det inte stämde riktigt i sista passet och/eller avsluten för ISH. ISH varierar kort och långt i passningsspelet och kommer ofta in bakom Trelleborgs backlinje och har flera bra lägen i första halvlek. Mål i minut 40 och 44 utav Sandra Holm båda gångerna, assister från Evelina Brag och Sofia Voldby. Andra halvlek kontrollerar ISH och skapar än fler lägen framåt. Alla spelare jobbar hårt och springer mycket som för varandra. ISH är närmare 3-0 än hemmalaget är 2-1. 

Alva Hed gjorde det bra i roll 9 förra matchen men missade dagens match, inlånade Sofia Voldby från HGH gjorde det mycket bra i dagens match som offensiv mittfältare.

Nästa match är på hemmaplan mot serieledande Dösjöbro lördag 29 Juni kl.14.00 på Halmstad Arena plan 1.

Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina P-Hanna (ut 61)-Sofia (ut 80)
Sandra-Nellie-Evelina B (ut 46)
Avb: Emmy (in 80), Saga (in 46), Tilda (in 61)

Poängligan
3: Celine Gysenius
2: Evelina Persson / Alicia Hansson 
1: Sandra Holm


// Administrationen