Vinst för herr

IS Halmia - Vinbergs IF 4-1 (4-1)
Mål: Emil Håkansson 2, Rasmus Andersson, Albin Mazreku


Idag fick publiken på Örjans Vall uppleva samma sprakande föreställning som i senaste hemmamatchen mot Olympic i första halvlek, om den halvleken var den klart bästa i år så var dagens första 20 minuter dom klart bästa minuterna i år. Hög fart i passningsspelet, hårda pass i anfallsriktning med rätt adress och aggresivt fösrvarsspel i det återvinnandet hemjobbet...Vinberg hade det riktigt jobbigt här. 1-0 i minut 14 genom Albin Mazreku behärskat med fel fot efter att Emil Håkansson assisterat med fel fot. 2-0 genom Rasmus Andersson som störtdyker in i straffområdet på Emils hårda inspel i minut 18. 3-0 genom Emil Håkansson efter assist från Albin i minut 20. Sedan kommer reducering 1-3 högst olyckligt, orättvist och billigt efter missförstånd mellan Halmias backlinje och målvakt Noel. Men ISH har matchen och trummar på, vem om inte Emil kliver fram i ett solonummer och bankar in spiken 4-1 i målvaktens bortre hörn - ISH har dom senaste åren varit duktiga på att få fram skyttar, i år så här långt har just Emil Håkansson gjort 12 mål + några assist.

Andra halvlek idag blir som senaste hemmamatchen efter första halvleks urladdning och storledning lite avslagen.

Nästa match är också på hemmaplan, onsdag 26 juni kl.19.00 mot topplaget Ängelholm - kan VI passera 500 personer (drygt 400 idag) på läktaren då...Halmianer - hjälp oss med detta!!      

PS. VI ber så hemskt mycket om ursäkt för att inte ljustavlan fungerade.


Poängligan
3: Emil Håkansson
2: Ola Lindh (mittback idag, kan spela bra på många platser) / Albin Mazreku
1: Kristoffer Thydell / Marcus Jönsson

Laget/truppen;
Noel
Erik F-Adrian-Ola-Rasmus B (ut 45)
Kristoffer-Zemri-Marcus (ut 85)
Rasmus A-Albin (ut 70)-Emil
Avb: Erik P (in 45), Melker (in 70), Ronny, Oskar (in 85), Michael, Markus (mv)

Publik: 404
Halva potten: 1380 (2390:-)
Korvlotteriet (Korvpojkarna): 42, 43 och 87, 93


// Administrationen