Hemmamatch för herr

HERR
IS Halmia - Vinbergs IF
Onsdag 19 Juni kl.19.00 (Örjans Vall)


Ett härligt derby väntar spelare-ledare-publik i morgon onsdag på ljuvliga Örjans Vall. Alla matcher är viktiga men kanske denna är extra viktig för båda lagen förutom derbykaraktären. Vinberg vill komma ifrån den nedre regionen samtidigt som ISH vill studsa tillbaka efter den mindre bra prestionen senast, efter fem raka segrar, och därmed kunna haka på i toppen. Vinberg har tre f.d Halmianer i sitt lag - Robin Thomasson, Adrian Berisha och Besart Zeqiri som är Vinbergs bästa skytt så här långt med sju mål. ISH har troligvis Viktor Jarälv borta pga knäproblem, i övrigt ett par tveksamma men troligvis ok som övriga i truppen är för spel. 

Hjärtligt välkomna till Örjans Vall för att STÖTTA de våra i den fortsatta jakten på topplagen!!


// Administrationen