Förlust för dam

IS Halmia - Lörby IF 1-2 (1-1)
Mål: Alva Hed


Det blev idag en tung och orättvis förlust för våra tappert kämpande och välspelande hemmalag, trots ledning med 1-0 och flera bud på ökad ledning så tappade laget till uddamålsförlust. Laget har hamnat i en lite jobbig negativ spiral där inte poängen trillar in som man önskar och förtjänar, tapp av flera tongivande spelare (skador och flytt) och studentfirande har också påverkat laget lite negativt. Idag spelar dock laget stora delar bra fotboll och kommer även igenom sista 20 meterna vid flertalet tillfällen, men det vill sig inte i bra avslutslägen eller för än fler klara målchanser i den sista öppnande assistpassningen som också tyvärr missades ofta idag. Som matchbilden-bollinnehavet-klara målchanser såg ut idag borde det blivit en relativt klar hemmaseger...Lörby får på två praktträffar från distans idag, en i första och en i andra, där båda gick in otagbart för Sara. I slutet på matchen när ISH chansspelar mer framåt får Lörby lite kontringsmöjligheter där Sara gör en frilägesräddning.

Spelarna och ledarna kämpar på och tålamod-samhörighet-seriositet samt positivitet är nyckelord framåt nu, laget behöver och har rätt till mer tid för att få ihop helheten än bättre pga spelartappen på vägen fram i år. Spelartapp som öppnar upp möjligheter för andra spelare att ta mer plats och utvecklas samt även kanske få nya positioner, exempelvis var Alva Hed positiv idag i sin roll som nummer 9.

Laget/truppen
Sara
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina-Saga-Tilda
Sandra-Alva-Evelina
Avb: Nellie, Hanna, Emmy, Cornelia (mv).

Poängligan
3: Celine Gysenius
2: Alva Hed
1: Lina Eriksson

Publik: 75

Halva potten: 872
Korvlotteriet (Korvpojkarna): 2, 6 och 30, 41


// Administrationen