Helgens matcher

HERR
Qviding FF - IS Halmia
Lördag 15 Juni kl.12.30 (Valhalla)


Herrlaget åker till Göteborg för kanske årets svåraste bortamatch på en något udda matchstarttid (deras plan är väl utnyttjad var dag pga många lag i föreningen). Nykomlingen Oviding (som inte allt för många år sedan var uppe i division 1) är ett riktigt anfallsglatt lag och speciellt kanske på sin hemmaplan och dess konstgräs, senast besegrade man dock Eslöv borta på naturgräs med hela 7-0. Deras bästa skyttar så här långt är Daniel Tidstrand på 8 baljor och  Julius Lindberg på 7, vår bästa är Emil på 8 och skytteligaledare är Granit Sherifi (Rosengård) på 12 mål.
Halmias trupp börjar bli mer och mer intakt som (skadade tillbaka och i form) och lagets form har dom fem senaste matcherna haft en kraftigt stigande kurva, kan bli en riktigt sevärd match i morgon.


DAM
IS Halmia - Lörby IF
Söndag 16 Juni kl.14.00 (Halmstad Arena plan 2)


Damlaget tar emot Lörby från Blekinge, ett lag som idag parkerar på en näst sista plats i serien tre poäng efter ISH. Damlaget gjorde en klart bra match senast mot Växjö och borde åkt hem med tre poäng, laget tar med sig prestationen som en vinst från den matchen. Lagets tunna trupp är sån väl intakt för dagen, nyförvärv jagas för att förhoppningsvis stärka upp under sommaruppehållet.
Söndagens match spelas på Halmstad Arena plan 2 pga bokade aktiviteter på plan 1.


// Administrationen