Kryss för dam

Växjö DFF Akademi - IS Halmia 1-1 (1-1)
Mål: Nellie Andersson


Hemmalaget börjar matchen starkast genom sin höga press och mycket spring i benen, efter ca 20 minuter vinner detta kraft genom brytning-passning-distansskott i mål. ISH repade mod snabbt och spelade sig ur denna press bättre, ca 6 minuter efter spelar Sandra in bollen i straffområdet där många röd-vita kommer och Nellie (hennes fjärde mål i serien) trycker in kvitteringen från "golden zone". Efter detta och resterande tid utav matchen är det mycket ISH, bra spel och många målchanser gav laget hela tre offsidemål - men tyvärr inga godkända mål. Halmias sista offsidemål i minut 89 tycker ledarstaben absolut inte är offside (visar även matchfilmen), där frispelar Sandra Evelina Brag som ligger bakom Sandras linje - trist!

Laget spelar dock bra fotboll och kämpar på, saker och ting blir bättre och bättre i spelet.

Nästa match väntar Lörby på Halmstad Arena, då får VI hoppas på en trea - matchstart 14.00 söndag 16 Juni.

Laget/truppen;
Cornelia
Saga-Celine-Alicia-Frida
Evelina P-Hanna-Tilda
SAndra-Alva-Nellie
Avb: Emmy, Evelina B, Sara

Poängligan
3: Evelina Persson
2: Celine Gysenius
1: Alva Hed


// Administrationen