Helgens matcher

HERR
IS Halmia - BK Olympic
Lördag 8 Juni kl.16.00 (Örjans Vall)


På självaste pingstafton kommer Malmölaget Olympic till Örjans Vall, ett Olympic som så här långt gått väldigt bra och är i delad serieledning. Olympic besegrade Onsala hemma senast med 3-2 efter underläge 0-2, niomålsskytten i skytteligan Sadmir Zekovic gjorde då 2-2 och 3-2.
ISH får tillbaka Michael Babier i matchspel, men Noel Törnqvist missar pga landslagssamling-Zemri Callaku avstängd-Erik Pålsson rehabilitering och Ronny Sabo är tveksam pga sin smäll i tisdags. Så det innebär minst två nya in från start sett till matchen mot Eslöv i tisdags, truppen är bred och stark. Kan laget ta sin femte raka seger, i sådana fall är man nästan ikapp toppen - hjärtligt välkomna till fina Örjans Vall.  


DAM
Växjö DFF Akademi - IS Halmia
Söndag 9 Juni kl.14.00 (Värendsvallen)


Vårt damlag styr kosan mot Småland och anrika Värendsvallen. Växjö ligger idag sist i tabellen, laget förlorade mot Eskilsminne senast borta med 3-0 men besegrade hemma för det topplaget Trelleborg hemma med 2-1 (lagets första seger i årets seriespel). Vårt lag får ett frånfall till i den redan tunna truppen, Matilda Olsson har nu gjort sin sista match för i år och ett tag framåt pga sin flytt till Holland med pojkvännen. Laget är dock vid gott mod och träningarna håller bra klass, ett par spelare kan också vara på ingång inom kort.


AKADEMIN
IS Halmia - Alets IK
Söndag 9 Juni kl.12.00 (Halmstad Arena plan 3)


Vårt unga akademilag åkte senast på en oväntad och orättvis uddamålsförlust, nu väntar ett härligt derby mot topp-placerade Alet som har några inslag utav f.d Halmianer. Alet kryssade senast mot Sperlingsholm, ISH får se upp med sjumålsskytten Daniel Andersson i Alet.  


// Administrationen