Hemmamatch för herr

IS Halmia - Eslövs BK
4 Juni kl.19.00 (Örjans Vall)


Denna veckan väntar två hemmamatcher för våra herrar, först ut nykomlingen Eslöv i morgon tisdag och sedan för dagen serietvåan Olympic på lördag. Två viktiga matcher för vårt ISH om man skall fortsätta sig äta närmare toppen. Eslöv ligger idag två poäng efter ISH och förlorade senast hemma mot just Olympic med 3-1 efter varit i ledning i paus. ISH själva har två spelare ej disponibla mot Eslöv, Michael Babier och Erik Pålsson som båda kör rehabiliteing för sina bristningar i lår. Stämningen och självförtroendet i truppen har ju såklart höjts i takt med vinsterna.

Hjärtligt Välkommen till fina Örjans Vall för att stötta de våra till, förhoppningsvis, fjärde raka och närmare topp som längre avstånd neråt!!


// Administrationen