Noel Törnqvist i landslaget

Förbundskaptenen Viktor Eriksson för pojkar födda 2002 har kallat till en större landslagssamling 7-12 Juni uppe i Stockholm på Bosön, vår målvakt Noel Törnqvist i A-truppen har blivit kallad (igen). Ifjol och tidigare i år har ju dessutom Noel varit inbjuden till ex antal större klubbar ute i Europa.

Noel är långt ifrån den första ungdomslandslagsspelaren som ISH plockat fram dom senaste åren; på damsidan Amanda Johnsson Haahr (numera Göteborg i allsvenskan), Ebba Hed (numera Vittsjö i allsvenskan), Selma Berggren (numera IFK Kalmar i elitettan), Matilde Abrahamsson, Matilda Olsson och på herrsidan Malte Påhlsson (numera HBK i superettan), Zemri Callaku, Hampus Gegö och nu igen Noel Törnqvist = ett mycket bra kvitto på att IS Halmia har en mycket bra utvecklingsmiljö på alla de vis.

Noel är den enda division 2 spelaren i denna samling som till stora delar består utav spelare från Allsvenska föreningar som Villareal (Spanien), Bologna (Italien), Empoli (Italien), Stabaek (Norge) - grattis säger vi till Noel och önskar honom lycka till vid denna samling.


// Administrationen