Helgens matcher

DAM
IS Halmia - IF Böljan
Torsdag 30 maj kl.14.00 (Halmstad Arena)

Vårt kära damlag spelar ett intressant derby på hemmaplan maot Falkenbrgslaget som ligger tre poäng före dom röd-vita eleganterna i serien idag. Alla spelare i truppen är troligtvis tillgängliga förutom rehabiliteringsspelarna Matilde-Moa-Cornelia. VI hoppas på mycket publik på Halmstad Arena plan 1.


HERR
Stafsinge IF - IS Halmia
Torsdag 30 maj kl.13.00 (Stafsinge IP)

Vårt kära herrlag åker upp ovanför Falkenberg för att möta nykomlingen Stafsinge som ligger en poäng efter ISH i serien idag. Herrarna har visat förbättrad form dom två sista matcherna genom bättre spel på båda hållen som inbringat två segrar och bättre självförtroende. Tyvärr släpper inte skaderegistret ordentligt, Pålsson och Babier är defintivt borta samt att Thydell och Baggner testas vid dagens träning för spel imon eller ej.


AKADEMIN
Löftadalen IF - IS Halmia
Fredag 31 maj kl.19.00 (Löftavallen)

Vårt unga frejdiga akademilag tog ju en tjusig tvåsiffrig seger senast hemma mot Getinge efter propagandafotboll matchen igenom, den segern var viktig och gav laget och dess individer bra bekräftelse på att övning ger färdighet. Ny match nu och nya förutsättningar, hur hanterar våra unga talangfulla spelare detta.


// Administrationen