Förlust för dam

Färjestaden GoIF - IS Halmia 3-0 (1-0)

Andraplacerade Färjestaden i serien blev idag för svåra för ISH, klar och rättvis hemmaseger 3-0. ISH försökte verkligen matchen igenom men det ville sig inte idag och laget hade mycket svårt att skapa tillräckligt som blev klara målchanser. Färjestaden är dessutom extra bra hemma på Öland. ISH dam i år har en bit kvar i sin utveckling för att kunna rubba årets topplag i serien, dock trodde laget att man var på gång som en helhet och även framåt hela vägen efter cupvinsten i veckan med 3-0. Efter åtta omgångar har ISH dam gjort fem mål framåt och släppt in tio, bakåt bra men framåt behövs produceras lite mer. Laget jobbar på seriöst och målmedvetet så det kommer.

Nästa match för dam är ett hemmaderby mot IF Böljan torsdag 30 maj kl.14.00 på Halmstad Arena plan 1.

Poängligan
3: Evelina Persson
2: Cornelia Jarving
1: Lina Eriksson

Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina P-Alva-Nellie
Saga-Hanna-Evelina B
Avb: Tilda, Sandra, Emmy


// Administrationen