Vinst för herr

Division 2 (västra götaland)
IS Halmia - Hittarps IK 2-1 (0-1)
Mål: Zemri Callaku, Ola Lindh

ISH tog tag i taktpinnen direkt från avspark, Hittarp visar direkt respekt för ISH och stora Örjans Vall genom att dra hem och ner sitt lag och dess försvarsspel rätt så lågt. Detta gjorde Hittarp mycket bra, så bra att ISH skapade mycket lite i form av klara målchanser under första akten idag trots ett mycket stort bollinnehav. Bästa chanserna utan att dessa var väldigt bra hade Ronny som bröt in från höger och kom till avslut från ca 16 meter, Marcus från centralt läge och ca 16 meter efter inspel från Emil och Emil Håkansson igen och frispark centralt ca 20 meter från mål. Hittarps enda målchans i första halvlek blir efter straff då domaren blåst för friläge, Jarälv slarvar lite för ovanlighetens skull och Noel chansar rätt men har inte millimeterna med sig - straff och mål för Hittarp.

Andra akten startar likt första men nu är ISH lite långsamma och tveksamma vilket leder till att Hittarp relativt bekvämt kan ligga lågt och bevaka för att sedan gå på omställning. Dom få omställlningar som fanns från Hittarp tog Adrian och Viktor relativt enkelt hand om. Ju längre matchen led ju mindre hopp fick nog dom flesta, det var ett rätt "låst läge" på plan trots stort bollinnehav fördel ISH. Men ISH pojkarna kämpade och matade på konstant, en öppning uppenbarade sig dock när Hittarp kanske viktigaste spelare drog på sig sitt andra gula kort för dagen när han armbågade Marcus i en löpduell - rött kort i minut 70 och ISH blir en man mer på banan. Det blir dom öppningar alla hoppats på och ett bättre tryck skapas utav ISH och dessutom närmare Hittarps mål. Efter att Ronny "missat" (bra mv-räddning) ett friläge så får ISH hörna från höger, Emil piskar in hörnan mot bakre stolpen och där nickar Zemri in den efterlängtade kvitteringen via stolpe in. Forceringen fortsätter därefter och vinstbollen produceras utav inhopparna Oskar/Ola där Oskar piskar in ett inlägg från höger via marken där Ola möter från ca 10 meter och bombar upp bollen i nättaket, bra folk och spelare på bänken är av stor vikt (inkluderat Melker) - vilt jubel på Örjan, på som utanför plan!! Därefter bevakar ISH ledningen komfortabelt.

Laget/truppen;
Noel
Erik (ut 70)-Adrian-Viktor-Rasmus (ut 70)
Zemri-Kristoffer (ut 40)-Marcus
Ronny-Michael-Emil
Avb: Melker (in 40), Oskar (in 70), Ola (in 70), Markus (mv)

Poängligan
3: Emil Håkansson
2: Viktor Jarälv 
1: Adrian Hallsö

Publik: 278
Halva potten: återkommer med rätt siffra
Korvlotteriet (Korvpojkarnas goda): återkommer med rätta siffror


// Administrationen