Vinst för dam

Svenska Cupen
Eskilsminne IF - IS Halmia 0-3 (0-1)
Mål: Emmy Lundkvist, Matilda Olsson, Evelina Brag.

Citat från Eskilsminnes hemsida;
Det tycks vara omöjlig för Eskilsminne IF:s damer att besegra IS Halmia denna säsong. På onsdagen blev det stryk i Svenska cupen när lagen mötte varandra på Västergårds IP. Matchen slutade 0-3 (0-1) och tränare Izet Kaljic var minst sagt missnöjd med lagets insats.
Halmia tog ledningen med 0-1 redan efter 5 minuters spel. Sedan dröjde det tills 64 minuten innan 0-2 föll. Matchen spikades i den 73 minuten när Halmia gjorde 0-3.

Tränare Blomqvist;
Fart och speed i våra forwads idag och samtidigt stabilt försvarsspel utav hela laget. När vi väl spelade bort dras första press så hittade vi fina ytor i "fickorna", vilket gjorde att vi skapade mycket idag framåt och även sista tredjedelen. Vår inlånade Sofia Voldby, som tränar med oss extra ibland, från den växande och producerande närliggande föreningen HGH var idag lysande i sin offensiva roll centralt. 


// Administrationen