Matcher för dam och herr

Svenska Cupen (Dam)
Eskilsminne IF - IS Halmia
Onsdag 22 maj kl.19.00 (Västergårds IP)

Vårt damlag åker till Helsingborg för att möta seriekollegan Eskilsminne i Svenska Cupen, ett lag som ligger två poäng före vårt ISH i serien där ISH hemmabesegrade Eskilminne i seriepremiären med 2-1. En vinst i denna omgång och ISH kan få ett riktigt trevligt motstånd på hög nivå i nästa runda.


Division 2 (Herr)
IS Halmia - Hittarps IK
Onsdag 22 maj kl.19.00 (Örjans Vall)

Omgång 8 stundar och Hittarp kommer på besök till Örjan. Laget ligger fem poäng före ISH idag, Hittarp åkte på sin första förlust i senaste omgången mot Eslöv på hemmaplan med 2-0. ISH gjorde sin bästa prestation i årets seriespel senast i segermatchen mot Ullared på bortaplan, siffror som kunde blivit större än dom 3-2. Tyvärr så håller skadebilden i sig och nu gick Babier av plan efter 20 minuter pga bristning lår, mycket tveksamt om han är med i morgon. Rasmus Andersson hade kraftig huvudvärk efter matchen pga duell under match där han fick kliva av strax därefter, också tveksamt startande till denna match. En vinst för våra herrar igen och laget kan få lite känn på toppstrid trots lite sämre inledning på årets seriespel, serien känns såhär långt mer öppen än ifjol och redan har ettan och tvåan i serien idag två förluster var.