Vinst för herr

ISH åkte till Gekås-landet för att ta sig an Ullared som så långt var ett av två lag i serien som var obesegrade (Hittarp det andra innan dagens omgång).
ISH börjar matchen klart bäst och styr händelserna mer eller mindre totalt på plan. Efter flera fina anfall och missade avslut så driver lagkapten Marcus upp bollen distinkt i plan, spelar in djupledslöpande Ronny mellan försvarare, Ronny gör sin gubbe och passar tillbaka till inlöpande Marcus i straffområdet som kyligt bredsidar in det rättvisa och viktiga bortaledningsmålet. Sedan tillåts Ullared ta initiativet och efter en hörna där tyvärr Noel släpper retur stöter Ullared in 1-1, dock dålig markering på fristående lång Ullaredsspelare som ostört fick nicka hörnan mot mål. ISH kommer tillbaka och efter ett fint anfall gör högerbacken Oskar (inhopp efter 20 min pga skada på Babier) en bra prestation och frispelar inlöpande Emil som lurar sin bevakare och distinkt slår in ledning ISH 2-1 och strax efter det paus. Mycket rättvis bortaledning i paus.

Andra halvlek startar där första slutar men sämre spel här, ISH känns dock ha kontroll på matchens händelser. I ett av flera anfall så kommer bollen snabbt och hastigt fram till Emil från mittback Adrian, Emil sprintar ifrån Ullaredsförsvaret och får ett friläge som han distinkt och säkert trycker in till 3-1 för ISH. Därefter känns matchen "punkterad", men från ingenstans (pga något passivt ISH försvar, vilket var sällsynt idag) kommer Ullared in i matchen igen och 2-3 efter ett klassigt avslut. Därefter har ISH, som väljer att bevaka sin ledning, flertalet kontringsmöjligheter som etablerade anfall där defintivt punkten 2-4 borde satts...när inte det kommer så blir det ju lite nervöst men laget reder ut det och åker hem med en rättvis seger, Noel gör en mycket kvalificerad räddning i ett av Ullareds avslut sista 15 minuterna.

En mycket viktig seger för ISH ur flera aspekter. Viktor J, Zemri C och Rasmus A återkomster bidrar helt klart till lagets bättre stabilitet som kvalite. Vi lider med Michael Babier som åkte på en bristning (troligtvis borta några veckor), men hemkommande Oskar Gustafsson kliver in där och sköter det galant.

Citat efter matchen från Ullaredsspelare till Halmiaspelare; "varför har Ni inte fler poäng??"...

Poängligan
3: Viktor Jarälv
2: Emil Håkansson
1: Zemri Callaku

Laget/truppen;
Noel
Babier (ut 20)-Adrian-Viktor-Ferman
Zemri-Kristoffer-Marcus (ut 75)
Ronny (ut 75)-Rasmus A (ut 60)-Emil
Avb: Melker (in 75), Baggner (in 60), Ola (in 75), Albin M, Rasmus B, Oskar (in 20).


// Administrationen