Kryss för dam

ISH kontrollerar dagens match mer eller mindre alla spelminuter, detta till trots en något energilös första halvlek då ISH lät Karlskrona ta ledniningen i 25 minuten. ISH har ändå bra kontroll men för lite konstruktivitet sista 3:delen mot Karlskronas mål.
Konstruktiviteten där blev mycket bättre under andra halvlek. Spel mot ett mål där ISH ”nästan” når fram till målchansen gång på gång. Men till sist kommer vi runt på högerkanten och Brag serverar Nellie i 87:e och Nellie trycker in den välförtjänta kvitteringen. ISH är inte nöjda och öser på och spelar större delen av andra halvlek med formationen 2-3-5, hemmalaget fortsätter även efter kvitteringen för ett segrmål och får ett fritt läge för Matilda men mv räddar och Brag skjuter returen utsida stolpe. Karlskrona får här också en möjlighet, deras andra i hela matchen men Sara gör en bra räddning. 

Nästa match är redan på onsdag 22 maj på bortaplan mot Eskilsminne i Svenska Cupen.

Publik: 50 personer

Poängligan
3: Evelina Persson 
2: Matilda Olsson
1: Sara Johnsson


// Administrationen