Helgens matcher

AKADEMIN
IS Halmia - Galtabäcks BK
Fredag 17 maj kl.19.00 (Galtabäcks IP)

Vårt frejdiga akademilag åker upp till idylliska Galtabäcks Idrottsplats för att möta laget som ligger en poäng efter ISH i tabellen. Allt talar för en jämn tillställning, något serien verkar blir framöver också - jämn och alla kan slå alla. För dom som inte kan se matchen live så sänds den via nätet på www.fancloud.se, bara att registera sig där och sedan se matchen gratis.


DAM
IS Halmia - Karlskrona FF
Lördag 18 maj kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)

Huvudtränare Peter Blomqvist;
- Vi är inne i en process där känslan är att vi får bättre och bättre koll på hur vi ska agera i vårt spel. Hittills har vi gjort för lite mål. Chanserna och anfallen har inte saknats men vi har en del kvar att arbeta med för att värdera rätt, ta kloka beslut för att spetsa till skärpan och kaxigheten i det avgörande momentet. Tjejerna jobbar hårt varje träning och det är fantastiskt kul att se utvecklingen. Senaste matchen mot mycket stabila Hammenhög var en resultatmässig besvikelse. Vi har kontroll på matchen förutom några sämre minuter i början på andra halvlek. Det händer tyvärr för lite i motståndarnas straffområde för att vi skall få me oss poäng hem. KUL att spela hemma igen och vi räknar med tufft motståndot ett taggat Karlskrona.


HERR
Ullareds IK - IS Halmia
Lördag 18 maj kl.16.00 (Hedevi)

Som det ser ut i skrivande stund så är alla spelare i truppen tillgängliga förutom Erik Pålsson (bristning lår), det var ett tag sedan. Ullared har fyra poäng fler än oss idag och är ett av två lag i serien som har noll i förlustkolumnen, två vinster och fyra kryss har Ullared. Andra laget som är obesegrade så här långt är Hittarp som ISH möter i nästa runda på hemmaplan onsdag 22 maj. Ska vårt herrlag ha en ärlig chans på en topp-placering i år igen så måste poängen trilla in mer frekvent framöver till vårt kära herrlag.


// Administrationen