Helgens matcher

AKADEMIN
IS Halmia - IF Centern
Fredag 10 maj kl.19.00 (Halmstad Arena plan 3)


Vårt ambitiösa akademilag i division 5 möter Kärlekslaget IF Centern ikväll i ett hett derby på Halmstad Arena (Sannarp). Ett på förhand favorittippat, som topplag, Centern som börjat serien lite knackigt men tog sin första seger senast i ett annat derby mot ett annat tilltänkt topplag, 1-0 till Centern mot Alet. Centern innehåller också några f.d spelare från ISH. ISH får tillbaka några spelare som missade senaste matchen.


DAM
Hammenhögs IF - IS Halmia
Lördag 11 maj kl.14.00 (Hamondavallen)


Vårt unga damlag åker iväg till Österlen och Simrishamn för en inspirerande match i mötet mot serieledarna och obesegrade, så här långt, Hammenhög. 19-3 har dom i målskillnad, dock har dom mött seriens två lägst placerade lag i dom fyra spelade seriematcherna. Våra egna tjejer har tränat på bra med ökat självförtroende efter senaste segern. Hanna Comnell missar denna match pga förkylning, övriga spelare är tillgängliga förutom våra rehabiliteringsspelare (Matilde-Moa-Cornelia). 


HERR
IS Halmia - FC Rosengård 
Lördag 11 maj kl.15.00 (Örjans Vall)


Vårt herrlag tar emot Malmölaget Rosengård som efter fem omgångar parkerar på en femteplats med nio poäng (fem poäng mer än ISH), senast besegrade dom nykomlingen Eslöv hemma med hela 6-0. Även våra herrar, likt dam, har fått in mer självförtroende efter veckans stabila seger mot seriekollegan Vinberg i DM 8-dels final. Dock så har laget ej ännu haft alla spelare tillgängliga i någon match under årets seriespel, ej heller i morgon då Zemri Callaku missar pga avstängning (tre varningar) och Ola Lindh som ådrog sig en fotskada i onsdagens DM-match. Rasmus Andersson testar vid dagens träning om hans tidigare skada är läkt nog.   


// Administrationen