Vinst för herr

DM 1/8-dels final 
IS Halmia - Vinbergs IF 3-1 (1-0)
Mål: Zemri Callaku, Albin Mazreku, Marcus Jönsson


Efter en mycket bra första halvlek utav ISH offensivt som defensivt blev hemmaledning 1-0 i paus, kunde och borde varit större siffror som det såg ut. I övrigt bra organistaion i hemmalaget på båda hållen, framförallt defensivt, och gemensamt hårt jobb för varandra överallt och hela tiden.

I andra halvlek blev det tre mål och ett mer bevakaspel från Halmias sida inför ca 100 personer på läktarplats. Kontrollerat och rättvis hemmaseger totalt sett, viktig seger för vårt lag och det på mer än ett vis.

Vi återkommer när lottningen till DM-kvartsfinalerna är klara, nästa match är i serien på hemmaplan (Örjans Vall) lördag 11 maj mot Malmölaget Rosengård.


// Administrationen