DM för herr

DM 1/8-dels final
IS Halmia - Vinbergs IF
Onsdag 8 maj kl.19.00 (Halmstad Arena plan 2, närmast brandstationen)


Ikväll möter våra herrar seriekollegan Vinberg i DM (distriktsmästerskap) på Halmstad Arena (Sannarp). DM är viktigt för det är kval till Svenska Cupen, som division 2 lag eller lägre tävlar man om dom platserna Hallands Fotbollförbund får sig tilldelat från Svenska fotbollförbundet angående antal lag från Halland under elitnivå. 

ISH börjar få sin trupp mer intakt än tidigare, Viktor Jarälv och Michael Babier är nog tillgängliga ikväll men Rasmus Andersson får vänta några dagar till. Erik Pålsson blir borta längre. Oskar Gustafsson har kommit hem från sina USA-studier på ett längre sommarlov, Oskar är med oss fr o m i måndags fram tills någon vecka in i augusti innan tillbakaresa.


Hjärtligt välkomna till Halmstad Arena ikväll för att stötta de våra - FRI ENTRÈ!!


// Administrationen