Förlust för herr

Assyriska BK - IS Halmia 5-2 (3-2)
Mål: Emil Håkansson, Ronny Sabo.


Tränarstaben överrraskande med en 3-2-4-1 uppställning idag.
Matchen startar på Ruddalens konstgräs (anrik arena där då Torbjörn Nilssons Frölunda spelat många matcher på elitnivå), svängdörrar i respektives försvar öppnar matchen oväntat. Redan i 3:e minuten kommer Assyriska igen Halmias försvar mycket enkelt, boll från hemmalagets backlinje igenom i låg höjd hela ISH försvaret (inkl mittfältet) och plötsligt friläge Assyriska och där frispelning till annan medföljande fristående hemmaspelare, 1-0. 1-1 i 7:e minuten genom Emil efter assist Ronny, också detta från ingenstans. Assyriska nytt bra läge i 11:e minuten, igenom från deras vänsterkant och "friläge" som blev hörna för hemmalaget. ISH gör 1-2 i 14:e minuten genom Ronny efter bra förspel genom Emil/Marcus och lite tur. 16:e minuten Assyriska igenom igen och distansavslut från cirka 20 meter, Noel räddar till hörna. 22:a minuten ville vår målvakt Noel dribbla, blev inte så bra och hemmakvittering 2-2. I 27:e minuten skapar ISH ett bra anfall på sin vänsterkant men Rasmus "missar" avgörande passning (till Emil) och/eller eget avslut i bra läge. I 39:e minuten gör Assyriska 3-2 efter en mycket enkel boll bakom vår backlinje...friläge, hemmaledning och paus. 

I paus gick tränarstaben tillbaka till ISH 4-3-3 igen.
Genast stabilare spel för ISH offensivt som defensivt. Genombrott ISH och Zemri gör två skottfintar innan avslut från ca 20 meter som hemmakeeper räddar till hörna. Efter det kommer Ronny rättvänd i bra insticksläge till Bagge för friläge, men läget missas pga missförstånd. Marcus spelar ut till Emil i vändning och Emil bryter in mot friläge, Assyriska hakar upp och bortalaget skriker straff men icke. I 58 miniuten skapar ISH ett bra anfall till och Baggner trycker in 3-3,  i offsideläge tyvärr. Hemmalaget gör mycket enkelt 4-2 i 70:e minuten...efter detta är tyvärr energin mycket låg hos ISH och Assyriska gör 5-2 enkelt i slutminuterna. Efter detta blåser huvuddomaren av matchen.

Laget/truppen;
Noel
Erik-Adrian-Rasmus (ut 65)
Kristoffer-Ola
Ronny (ut 70)-Marcus-Zemri (ut 60)-Baggner (ut 70)
Emil 
Avb: Melker (in 65), Albin (in 70), Anton (in 60), Rasmus A (in 70), Babier, Viktor, Markus (mv). 

Nästa match är på hemmaplan för våra herrar mot FC Rosengård 11 maj.


Poängligan
3: ------------------
2: ------------------
1: Kristoffer Thydell / Ola Lindh


// Adminstrationen