Helgens matcher

AKADEMIN
IS Halmia - IF Böljan
Fredag 3 maj kl.19.00 (Falkenbergs IP)

Vårt unga akademilag är så här långt obesegrade efter tre omgångar med två vinster och en oavgjord, vilken innebär serieledning. Idag väntar ett av dom på förhand topptippade lagen, Falkenbergslaget IF Böljan som inlett serien med en vinst och två oavgjorda. Har Ni tid över så åk och titta på, och stötta, vårt ambitiösa unga seniorlag som är sevärda.


DAM
IS Halmia - Hittarps IK
Lördag 4 maj kl.14.00 (Halmstad Arena)

Vårt unga och talangfulla damlag möter ett av nykomlingslagen i serien, Helsingborgslaget Hittarp som inlett med en vinst och två förluster. Dessutom årspremiär på lagets riktiga hemmaarena tillika plan, plan 1 på Halmstad Arena (Sannarp). Alla i truppen är tillgängliga och uttagna, huvudtränare Blomqvist säger; "Vi känner oss svårslagna men har en bit kvar tills vi är fullt ut trygga i vårt spel och med säkerhet kan börja vinna. Med ett lugn och leende på läpparna så arbetar vi vidare för att bli lite bättre hela tiden. Vi förväntar oss en jämn kamp mot nykomlingen Hittarp som kommer bjuda upp till tufft motstånd".


HERR
Assyriska BK - IS Halmia
Lördag 4 maj kl.14.00 (Ruddalen)

Göteborgslaget Assyriska tar emot oss på Ruddalens konstgräs, hemmalaget har inlett serien med en vinst och tre förluster. ISH har tillbaka lite spelare, vissa har fått en träningsvecka till i sin kropp som att laget fått ännu en träningsvecka tillsammans mot ytterligare förbättring. Finns inga lätta matcher i denna serien, ej heller denna. Men skall laget, likt tidigare år, ej få för långt upp till toppstrid så måste poängen trilla in mer frekvent framöver. 


// Administrationen