Inför herrmatchen

HERR
IS Halmia - Onsala BK
Lördag 27 april kl.15.00 (Örjans Vall)


Nykomlingarna Onsala från Kungsbacka-trakten är ingen vanlig nykomling, efter uddamålsförlust mot så här långt obesegrade Hittarp i seriepremiären har man besegrat Stafsinge (också nykomling) med 2-1 och nästa nykomling Eslöv med hela 8-2. Onsala vann division 3 ifjol överlägset med 19 segrar utav 22 möjliga och endast en förlust, imponerande 69-18 i målskillnad dessutom.
Härmed är våra röd-vita gossar förvarnade.

Goran säger;
"- En fin matta, en härlig publik. Äntligen match på fina Örjan igen.
Förra matchen på Örjan gick bra som vi alla vet, 6 mål framåt med bud på några till. Även prestationen var relativt bra under stora delar av matchen.
Sämre gick det veckan efter nere i Malmö. 1 pinne som borde varit 3 om vi hade varit mer kliniska framför mål. Tyvärr var prestationen ej på topp och vi är mycket sugna på revanch och visa vad vi går för. Vi vet vad vi kan och kommer göra allt för att göra publiken nöjda och belåtna när de lämnar Örjan. Tyvärr kan varken Jarälv eller Pålsson närvara, men vi har starka ersättare"


Hjärtligt välkomna alla Halmianer!!


// Administrationen