Helgens matcher - serie och hemmapremiärer!!

Division 1 
IS Halmia - Eskilsminne IF
Lördag 13 april kl.12.00 (Halmstad Arena plan 6, konstgräs)


Fjolårets sjunde placerade Eskilsminne från Helsingborg kommer på besök i morgon, ett Eskilsminne som besegrade oss i en träningsmatch tidigare i år. ISH vann båda mötena ifjol, 2-0 hemma och 5-2 borta. Tyvärr missar mittfältare Hanna Comnell matchen men är nog tillbaks till nästa kamp, övriga i truppen är tillgängliga för match.


Division 2
IS Halmia - IFK Malmö
Lördag 13 april kl.16.00 (Örjans Vall)


Rasmus Andersson missar även denna match men är förhoppningsvis tillbaks nästa vecka, målvakt Noel är dock tillgänglig igen liksom övriga i truppen. Huvudtränare Goran och hans ledarkollegor har funderat och studerat premiärkampen ut och in, kan bli ändringar i startelvan inför morgondagens kamp på Örjan. ISH tar emot ett taggat IFK Malmö som också förlorade premiären, dessutom tog ISH kvalplatsen från Malmö i dom sista självaste sekunderna i den allra sista seriematchen 2018.


Division 5
IS Halmia Academy - Sperlingsholm IF
Söndag 14 april kl.12.00 (Halmstad Arena plan 6, konstgräs)


Vårt unga spännande akademilag har också seriepremiär och det mot nykomlingen Sperlingsholm som innehåller flera spelare med rutin från högre nivå, vårt A-lag besegrade dessa i DM tidigare i år med 5-0. Akademin får förstärkning från A-truppen med Anton Holmer samt uppflyttade Hampus Gegö och Albin Frejd.


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Halmstad Arena som Örjans Vall - Er närvaro live som stöd är mer än välkommet, inte minst för våra ambitiösa spelare!!


// Administrationen