DM-slutspel - herr

Då var det dags för tävlingsmatch igen för våra herrar, denna gång 1/16-dels final mot division 6 laget Unnaryds GoIF på deras fina och mysiga hemmaarena Strandvallen, matchstart kl.18.30 ikväll tisdag 9/4. Huvudtränare Goran och övriga staben åker till stora delar med samma trupp till Unnaryd som man hade i lördags mot Ängelholm.

DM är viktigt ur flera aspekter, inte minst som kvalificering för deltagande i nästa års Svenska Cupen - krävs nog minst en semifinalplats för våra herrar för att få denna möjlighet. Ifjol förlorade ISH mot Eskilsminne med 1-0 på Örjan i slutminuterna i en match som ISH var bättre, matchen efter besegrade Eskilsminne självaste Allsvenska HIF och tidigare i vintras/våras spelade Eskilsminne ett trevligt gruppspel i Svenska Cupen mot Allsvenska som superettan-lag.

Klara slutspelsmatcher för 1/8-dels finaler;
IF Böljan Falkenberg - Tvååkers IF
Derome BK /Åskloster - BK Astrio 
IF Centern - Bua IF 
Stafsinge IF - Laholms FK
HÅFF - Hyltebruks IF
IF Norvalla - Tölö IF 
Skottorps IF - Onsala BK
Vinbergs IF - vinnare Unnaryds GoIF/IS Halmia (hemma/borta för Vinberg ej lottad ännu)


// Administrationen