Vinst för dam

DM-kvartsfinal
Laholms FK - IS Halmia 6-7 efter förlängning/straffar, full tid 2-2 (2-1)

Mål (ordinarie): Matilda Olsson 2 (Straffar: Matilda, Lina, Evelina B, Alva, Frida)

Division 2 laget började inspirerat och satte sin höga aggressiva press väl mot ISH som hade svårt att spela sig loss. När väl ISH kom loss så osade det farligt mot hemmalagets mål, ledningsmålet för ISH efter hörna kom dock inte helt logiskt utefter matchbild fram tills dess. Därefter var det dock klart bätttre och mer ISH. Och lika ologiskt, just då, kom kvitteringen och i det ögonblicket mer än oväntat efter missförstånd i Halmias försvar, likaså Laholms ledningsmål på distans som Sara borde tagit. Ledning LFK i paus och det får nog ändå betecknas som rättvist i det läget.
I andra halvlek spelar ISH bättre och har ett större bollinehav utan att vara fantastiskt, tempot drivs upp och hemmalaget får springa än mer. Sedan kommer något som vänder till fördel ISH än mer, efter två gula på en och samma hemmaspelare så blir ISH en spelare mer på plan. Efter det än mer ISH och kvittering av Matilda kommer rättvist, ISH borde även gjort segerbollen innan förlängningen.
Förlängning och hemmalaget krigar på föredömligt och får sina kontringar, ISH äger matchen nu och LFK är trötta. Dock inga ytterligare mål dessa 2x15 min utan straffar, inga målvaktsräddningar där men ISH sätter alla sina och LFK missar straff fyra - glädje hos ISH och semifinal i DM väntar nu!!

Valinge/Derome, Astrio och vinnarna Fjärås/Centern är dom andra tre lagen som gör upp om DM-titlen.

Laget/truppen;
Sara
Saga - Celine - Alicia - Frida
Alva - Hanna - Evelina P
Lina - Matilda - Nellie
Avb: Sandra, Tilda, Evelina B, Emmy, Cornelia (mv).


// Administrationen