Helgens matcher

DAM
Nittorps IK - ISH
Lördag 30 mars kl.14.00 (Dalshovs konstgräs)

Våra damer åker till Dalstorp (en bit utanför Borås) för att möta division 1 laget Nittorp. Efter detta Laholms FK i DM-slutspel borta tisdag 2 april kl.19.00, innan sereipremiär hemma mot Eskilsminne IF lördag 13 april kl.12.00.


HERR
Stafsinge IF - ISH
Lördag 30 mars kl.11.00 (Stafsinge IP)

Ett s.k genrep för våra herrar, vad vill man få ut av ett genrep...att det man eftersträvar sitter någorlunda offensivt som defensivt, seriepremiären är dock bara 1 av 26 matcher mellan april-oktober. Första halvlek mot Landskrona såg riktigt bra ut, kan man prestera-behålla-utveckla det så är garanterat alla Halmianer mer än nöjda. Naturgräs i morgon mot Stafsinge, därav flytten från Halmstad dit. ISH tränade ju på fina gräsmattor i Spanien.  


U14
Åker till Landskrona (Landskrona IP) för att spela slutspel i den prestigefyllda "Vintercupen" söndag 31 mars. Semifinal och final eller match om tredje pris gäller denna eftermiddag, första matchstart för våra duktiga ungdomar är kl.13.20 - stort lycka till alla.


// Administrationen