Sista rapport från herr i Spanien

Lagbild efter sista träningen i Alicante, fotograf var den fjärde ledaren på plats tillika akademitränare Perra. Lagbild efter sista träningen i Alicante, fotograf var den fjärde ledaren på plats tillika akademitränare Perra.
Redaktionen ställde lite frågor till huvudtränare Goran Ravnjakovic så här i slutet på årets träningläger, efter 10 veckors träning i år och med 2 veckor kvar till årets seriepremiär.


- Hur ser Du på försäsongen 2019?
"En ryckig säsong där många spelare varit sjuka och skadade. Tyvärr har vi inte kunnat jobba på som planerat pga detta, vilket bidragit till att vi fått ändra en del i uppläggget. En del spelare har också legat på hög träningsbelastning", säger Goran.

- Har Ni fått ut vad Ni önskat utav årets träningsläger?
"Vi har fått ut en del utav det vi planerat och önskat, men det märks att vi har en bit kvar till vad vi önskar. Vi har dock fått många svar som vi bär med oss framåt i slutspurten inför seriestart som därefter".

- Positivt kontra negativt i dagsläget och känslan totalt?
"Det positiva idag är att ALLA är skadefria, alla är tillgängliga och ytterligare tre bra spelare in nyligen utgör en bra spets och bredd för nivån. Det negativa är väl dom uteblivna resultaten i träningsmatcherna, trots bra spel i flera matcher och perioder". 

- Vad tror Du om årets seriespel?
"Får vi ihop dom sista bitarna dom sista två veckorna och alla bidrar maximalt för lagets bästa, då är jag övertygad om att vi kommer bli mycket svårslagna i årets seriespel. När vi summerar säsongen i oktober/november är jag lika övertygad om att det är med många leenden på läpparna".


Redaktionen/administrationen tackar Goran för pratstunden och önskar han, övriga staben och alla spelare det bästa i slutspurt inför seriepremiären som uppstart utav årets seriespel.

Truppen är hemma i Halmstad ikväll ca 23.00.


// Administrationen