Rapportering från herr

Uppvärmning/rörlighet från en av träningarna under lördagen. Uppvärmning/rörlighet från en av träningarna under lördagen.

TRÄNINGSLÄGER + NYFÖRVÄRV

En dag vid herrarnas träningsläger ser ut ungefär så här;
07.00 Uppgång (vissa kan dra sig ett tag till...)
08.00 Frukost
09.00 Träning
11.30 Lunch
15.00 Träning
17.30 Middag
19.00 Aktiviteter, inkilning m.m...

Staben har så här långt hunnit med vad dom planerat som; försvarsspel, anfallsspel (speluppbyggnad m.m), fasta situationer, samtal med spelare etc. Väderleken har varit skiftande men gott väder överlag, bra boende och go mat. Hemgång måndag eftermiddag och i Halmstad sent måndag kväll.


Herrtruppen har lyckats få in kompletteringar i sin trupp och därmed är truppen för dagen komplett inför årets seriespel (ev kan förändringar ske under sommaruppehållet);
Michael Babier (24 år) - försvarsspelare och ytterback i första hand men kan även spela på andra positioner. Babier hade vi hos oss 2018 också med gott resultat, i sina bästa stunder en klass-spelare för nivån.
Oskar Gustafsson (20 år) - vår egenfostrade Oskar som valde studier i college, med fotboll på bra nivå,  "overthere" fr o m augusti 2018 kommer hem till Halmstad fr o m 5 maj för ett längre lov (tillbaka till USA i början på augusti). Under sitt långa lov hemma i Halmstad tränar och spelar Oskar fullt ut med ISH.
Albin Mazreku (18 år) - Albin kommer från vår grannförening HBK och en spelare som huvudtränare Goran haft under sina vingar tidigare. Albin passar fint in i vår spelmodell och är offensivt lagd - hjärtligt välkommen till IS Halmia Albin. Albin hann följa med på herrarnas träningsläger i Spanien.


// Administrationen