Vinst för dam

Qviding FF - IS Halmia 1-2 (0-2)
Mål: Matilda Olsson, Evelina Brag


Idag mötte vårt damlag ett mycket bra division 1 lag på Valhalla IP i Göteborg, ett Qviding som vunnit alla sina träningsmatcher i år fram tills nu - bl a har dom besegrat Sjömarken med 5-2 (som ISH besegrade med 2-0 förra helgen). Första halvlek idag är ok, trots ledning 2-0 för ISH, men laget kan så mycket mer. Laget försökte idogt men idag stämde det inte riktigt, andra halvlek äger Qviding och då fick ISH ägna sig åt försvarsspel till stora delar - positivt i det är att detta är bra och stabilare än ifjol. När lagets spel sitter där offensivt är det av, för nivån, mycket hög kvalite....idag dock sådär i offensiven. 

1-0 målet idag är efter ett bra anfall som avslutas med "tråckel" och till slut, efter ett par möjligheter, mål utav Matilda från nära håll. 2-0 är också efter ett bra anfall där Matilda gör en stark individuell prestation och frispelar Evelina Brag som pangar upp 2-0 i nättaket. Hemmalagets reducering är en snygg träff och halvvolley från ca 16 meter otagbart för vår Sara i målet, Sara gör en mycket stabil och bra match idag...speciellt i andra halvlek då laget är tillbakapressade.

Laget/truppen;
Sara
Lina-Celine-Alicia-Frida
Hanna-Alva-Evelina P
Nellie-Matilda-Evelina B
Avb: Saga (in 45), Sandra (in 45), Emmy (in 45), Tilda (in 45), Cornelia J.

Detta var dag 2 av 3 för dam i helgens Göteborgläger, ikväll väntar en trevlig "frikväll". Imon e.m hemgång.

Nittorp borta nästa helg på lördagen och Laholm i DM 2 april borta därefter innan seriepremiär hemma mot Eskilsminne lördag 13 april kl.12.00.


// Administrationen