Rapportering från läger

Bild från herrarnas träning fredag f.m 22 mars. Bild från herrarnas träning fredag f.m 22 mars.
DAM
Damlaget lämnade idag strax efter 16.00 Halmstad Arena i föreningens minibussar plus en personbil för avfärd mot ett hotell centralt i Göteborg. Efter incheckning gemensamt gott käk i närliggande restaurang. Under kvällen lagaktiviteter med bl a trevlig inkilning. I morgon härlig hotellfrukost innan laddning match kl.13.30 mot Qviding på Valhalla. Efter denna match mat och vidare lagaktiviteter innan frikväll...18 spelare + 2 ledare är medverkande.

HERR
Avgång Örjans Vall torsdag 21 mars strax efter 07.00 och incheckning hotell på Alicante ca 15.00, information och lagaktiviteter under sen eftermiddag och kväll. Idag fredag två träningar på god plan gångavstånd från boendet, bra träningar i god temperatur. Ikväll lagaktiviter...20 spelare + 4 ledare är medverkande.


// Administrationen