Förlust för herr

Landskrona BoIS - IS Halmia 4-0 (1-0)

Publik: ca 200

Det blev ikväll förlust mot fjolårets superettanlag Landskrona (i år i division 1) med för stora siffror som inte överenstämmer riktigt med matchen, matchen får delas upp i två - första halvlek en match och andra halvlek en match pga vår målvakt Noels utvisning i minut 40 (frilägesutvisning). Inga ursäkter utan bara ett krasst konstaterande.

Noel som spelat stabilt i ett välspelande och spelförande ISH i första halvlek fram tills utvisningen ligger i ett högt utgångsläge, Noel chansar och går på boll fast backlinjen har hyfsad kontroll - missbedömning i sin fullföljning och rött kort helt riktigt från huvuddomarens sida. Fram tills dess är ISH det bättre och bollförande laget mot ett bra Landskrona (högst troligtvis ett lag på övre halvan i år utav division 1), totalt sett Halmias bästa halvlek i år.

Varför ej fullt manskap i TRÄNINGsmatcher trots rött kort, detta är vad både ledarstaber och spelare önskade efter situationen...men rättskiparen för dagen följde regelboken. Här får allt bestämmande se över regelboken i TRÄNINGsmatcher. Återigen inga ursäkter alls (kortet är rätt m.m) men finns ingen mening i att ta ledigt från jobb/skola (matchstart kl.17.30), hyra buss, åka 20 mil etc och få ut detta - gäller båda lagen. Nog snackat om det.

Andra halvlek blir som det brukar bli med en man mindre (speciellt i icke tävlingsmatcher där det inte gäller allt), inte mycket att orda om. Dock kan man nog önska lite mer ändå.


Summering - första halvlek idag är riktigt bra och den visar att laget är nära god tävlingsform. Andra halvlek är icke godkänd trots en man mindre, ett par av målen är också individuella misstag (har varit lite väl många sådana i årets träningsmatcher) som ej får hända på denna nivå.

Seriepremiär 6 april, VI längtar!!

Laget/truppen;
Noel
Erik - Adrian - Viktor - Rasmus B
Kristoffer - Zemri - Marcus
Michael - Rasmus A - Emil
Avb: Markus R (in 40), Melker (in 65), Hampus (in 65), Ola (in 65), Albin (in 75).


// Administrationen