Vinst för dam i DM

Hyltebruks IF - ISH 0-14 (0-5)
Mål: Matilda Olsson 7, Tilda Lindau 2, Evelina Persson 2, Evelina Brag, Nellie Andersson, Alva Hed.


Division 3 laget Hyltebruk krigade och slet föredömligt matchen igenom idag inför drygt 40 åskådare, men tjejerna i ISH var idag på mycket gott spelhumör och slog inte av på takten någonstans. Detta gällde från sekund 1 tills domarna (HFF testar två huvuddomare, nej tack framöver säger vi) blåste av, många fina anfall idag och stundtals propaganda från dom röd-vita eleganterna. Då skall man också komma ihåg att en tuff 90-minutare satt i dom flesta benen och kropparna sedan igår (vinst 2-0 mot Sjömarken på bortaplan, se annan nyhet).

Matilda Olsson sju baljor idag, två i första och fem i andra varav en straff där - personligt rekord!?

Gruppetta blev ISH före Böljan som idag kryssade mot HBK, endast gruppettorna går vidare plus dom två bästa tvåorna.


Nästa helg väntar ett helgläger för damlaget i Göteborg med match mot division 1 laget Qviding FF på lördagen.


// Administrationen