Vinst för dam

Sjömarkens IF - ISH 0-2 (0-0)
Mål: Evelina Persson, Lina Eriksson


Damlaget gör en bra 90-minutare mot division 1 laget strax utanför Borås. Första halvlek är stabilt bakåt men lite för bekvämt framåt. Andra halvlek håller bra division 1 klass och här har ISH fortsatt stabil defensiv och även ett bra anfallsspel. 1-0 målet är ett mycket konstruktivt mål hela vägen med ca 20 pass innan avslut i mål, detta genom alla lagdelar och många spelare medverkar på vägen fram till "Evelina-målet" (Brag assisterar och Persson avslutar snyggt i krysset med vänstran). Mål nummer två är också av god kvalite, Saga avslutar fint anfall med inlägg till Lina som nickar in 2-0.

I morgon söndag 17/3 väntar Hyltebruk i Hylte i DM, avspark kl.15.00.


En mindre trevlig nyhet är att Moa Jönsson får ansluta sig till "korsbands-rehabiliteringsgruppen", MR (magnetröntgen) visade som befarat främre korsband av helt och meniskskada. Trist för individ, lag och tränarstab - två tunga avbräck i Matilde och Moa (sedan tidigare även Cornelia). Men...inget ont som har något gott med sig - spelaren kommer tillbaka än starkare och bättre fysiskt som mentalt, både som människa och spelare, om man bara vill och orkar!!


// Administrationen