Förlust för herr i DM

DM (gruppspel)
Laholms FK - IS Halmia 3-2 (1-1)
Mål: Marcus Jönsson, Zemri Callaku.


Samma förlustsiffror och liknande matchbild som i mötet med LFK för två veckor sedan på Skedalahed i en träningsmatch, idag tävlingsmatch. ISH har mest boll, styr stora delar utav matchen men missar för mycket framåt (sista pass och/eller avslut) och släpper in alldeles för enkla mål - ingen bra kombination som varit genomgående i många av årets matcher. Sedan vill och kan säkert många skylla på ett mer än märkligt domslut vid LFKś tilldömda straff (hmmm..) och där 2-2, samt mycket klen belysning under andra halvlek - men icke hållbart som ursäkt för dagens förlust, en match som ISH bör och skall vinna.

Våra mål idag - Marcus bryter ett LFK-uppspel tidigt, avancerar i friläge mot hemmakeeper och bredsidar säkert in kvitteringen. Vårt ledningsmål är en hörnvariant (Marcus, Zemri m fl inblandade) där Zemri avslutar i solo och distinkt.

Nu måste ISH vinna nästkommande match för att säkra avancemang i DM. Och fyra veckor kvar till då det verkligen gäller, årets seriepremiär.

Vad VI tycker om förbundets test utav 2-domarsystem (ingen assisterande/linjeman) = nej tack!

Laget/truppen;
Markus
Albin - Adrian - Melker - Rasmus
Kristoffer - Zemri - Marcus
Ronny - Rasmus A - Emil
Avb: Hampus, Filip


// Administrationen