Kryss för dam

DM (gruppspel)
IS Halmia - IF Böljan 1-1 (1-0)
Mål: Alicia Hansson (hörna av Frida Ottosson)

Nästan mer händelser "utanför" själva matchen idag än i själva fighten, lagen har varsin (läs en var) kvalificerad målchans idag på 90 minuter och lagen är 100% där.  I övrigt är det två tävlingsinriktade lag med olika spelsätt där inget av lagen lyckas väl nog med sitt offensiva tänk fullt ut, defensiven är desto bättre hos båda lagen.

"Utanför" är menat det hemska sidopiskande kyliga regnet inklusive blåst matchen igen, Halmstad Kommuns nya belysningssystem krakelerade igen och planen var släckt i drygt 10 minuter halvvägs in på första halvek (då lämnade ca 15 personer utav dom dryga 50 som var på plats), Evelina Persson fick säg nej till spel på uppvärmningen pga känning och Hallands Fotbollförbund testade det nya tvådomarsystemet. 

Strax efter Böljans kvittering i slutet på matchen hamnade Moa Jönsson i en duell, landade olyckligt efter den med motspelare över sig...vår eminenta sjukgymnast för göra sin bedömning imon. 
Detta plus tidigare skador-skavanker-sjukdomar i truppen gör att tränarstaben måste ställa in träningsmatchen mot Borgeby lördag 9 mars.

I själva DM och vårt gruppspel krävs det nog vinst mot Hyltebruk i sista gruppmatchen för att säkra ett avancemang.

Laget/truppen;
Caroline
Saga - Hanna - Alicia - Frida
Alva - Moa - Tilda
Sandra - Matilda - Nellie
Avb: Lina (in 45 min), Evelina B (in 65 min), Emmy (in 75 min).


// Administrationen