Förlust för dam och vinst för herr

DAM
Eskilsminne IF - IS Halmia 5-1 (0-1)
Mål: Evelina Brag

ISH gör en riktigt bra insats i 60 minuter (ledning 1-0), men sista 30 blir det ordentlig "soppatorsk" - en trolig konsekvens efter DM-matchen i torsdags plus att staben snurrar friskt på truppen ett tag till, och Eskilsminne är dessutom även en av våra motståndare i seriespelet.

Laget/truppen;
Cornelia
Lina - Hanna - Alicia - Frida
Alva - Moa - Tilda
Evelina B - Evelina P - Emmy
Avb: Sandra, Saga, Nellie.


HERR (DM)
IS Halmia - Trönninge IF 5-0 (2-0)
Mål: Emil Håkansson 3, Zemri Callaku 2

ISH gör en godkänd insats, vinner som väntat och har ett gigantiskt stort bollinnehav - bra för anfallsträningen som kombinationsspelet i dom sista 20 meterna framför motståndarens mål. Hade det inte varit för Trönninges duktiga keeper så hade segersiffrorna blivit större.
I andra gruppspelsmatchen vann Laholm mot Sperlingsholm med 4-2.

Lahet/truppen;
Markus
Melker - Adrian - Rasmus B
Rasmus A - Kristoffer - Zemri - Marcus - Emil
Michael - Ronny
Avb: Hampus, Filip, Noel


// Administrationen