DM - dam

DM (omgång 1)
Halmstad BK - IS Halmia
Torsdag 28 februari kl.18.30 (Halmstad Arena plan 6)


I damlagets fyralagsgrupp i DM (distrikstmästerskap) är HBK-ISH först ut i gruppspelet, spännande för publik och inspirerande för spelare/ledare. I och med att endast ettan går vidare så är redan den första matchen viktig, övriga lag i gruppen är IF Böljan och Hyltebruks IF.

Förra året möttes ISH och HBK på damsidan för första gången någonsin och det på Örjan Valls C-plan under sommartid, inför ca 400 åskådare vann ISH med 3-2. Kan det komma lika många till denna DM-match??

Halmias ledarstab har gnuggat på med sitt spel inkl upplägg över tid och efter uppehållet (egen träning under sportlovet vecka 8) så har våra motiverade tjejer tränat måndag-tisdag-onsdag denna veckan, staben har alla tillgängliga för match förutom mittbacken Celine.


// Administrationen