Förlust för herr

IS Halmia - Laholms FK 2-3 (1-1)
Mål: Rasmus Bengtsson, Rasmus Andersson


Förlust igen för herr i träningsmatchandet, denna gång mot division 3 laget Laholms FK. 4 matcher, fyra förluster och 5-13 i målskillnad är inget som imponerar. Dock skall man ha i åtanke att tränarstaben matchar och tränar laget rätt hårt nu och för formtopp 6 april då laget möter Ängelholms FF på bortaplan i seriepremiären, staben känner sig lugn med sitt byggande men många Halmianer på läktaren tänkte nog inte samma sak idag när det såg mindre bra ut.

1-0 för ISH är ett snyggt, snabbt, effektivt anfall hela vägen där vänsterbacken Ralle avslutar med en volleyrökare i målvaktens långa hörn, 1-1 efter ett fint LFK-anfall och i paus lika. 1-2 till LFK efter mycket passivt ISH-försvar, 2-2 efter ett mycket stiligt ISH-anfall där andra Rasmus (nya Andersson) lobbar in kvitteringen och 2-3 efter ett extremt passivt ISH-försvar...lagets två sista insläppta idag är defintivt inte synonymt med ett topplag i division 2. I övrigt har ISH mycket boll igen men missar för mycket i avsluten och idag ex; Hampus (sämre första touch) efter instick Melker, Hampus nick från nära håll utanför efter Ferman inspel, Marcus utsida i straffområde som målvakt räddar, distans i bra läge Zemri (fr ca 16-17 met) som målvakt räddar, Ferman liknande fr distans över, Sabo missar öppet mål efter frispelning av Andersson, Zemri friläge efter snabb frispark från Thydell men avslut rakt på målvakt m.m.

Offensiven ser spännande ut, när kombinationererna och spelet sitter där är anfallspelet av mycket hög klass. Men ur defensiven finns bra mycket mer att önska, för många insläppta så här långt och dessutom på mycket enkla vis...kombinationen är inte av toppklass division 2 idag.

Laget/truppen;
Markus
Erik F - Albin - Erik P - Rasmus B
Kristoffer - Zemri - Marcus
Melker - Hampus - Emil
Avb: Rasmus A, Ronny S, Michael B, Ola, Noel (mv).


Kommande schema fram till seriepremiären om 6 veckor;
Lö 2/3 kl.16.00 ISH - Trönninge IF (DM, gruppspel)
Sö 10/3 kl.15.00 Laholms FK - ISH (DM)
Lö 16/3 kl.14.00 Sperlingsholms IF - ISH (DM)   
Ti 19/3 kl.17.30 Landskrona BoIS - ISH
21-25/3 Träningsläger Spanien
6/4 SERIEPREMIÄR!!


// Administrationen