Helgens matcher

HERR
IS Halmia - Laholms FK (div 3)
Lördag 23/2 kl.12.00 (Skedalaheds Idrottspark)

Nu väntar herrarnas första hemmamatch för året mot LFK på Skedalhed utanför Snöstorp.
Herrarna har inte ännu kunnat köra ett enda pass med alla spelare närvarande i hundra procents skick; Anton Holmer (andra sprutan tagen för kraftig inflammation i ljumskpartiet, tillbaka i fotbollsträning om 1-2 veckor förhoppningsvis), Viktor Jarälv (ingrepp i fot i början på året, i fotbollsträning viss del men ej match för ens tidigast nästa helg igen). Övriga skall nog vara tillgängliga för spel (även Erik Pålsson som haft en efterhängsen virus i sin kropp), försiktighetsåtgärder kanske tages av tränarstaben ändå på ett par spelare. 


U17 (Ligacupen)
IF Lödde - IS Halmia
Söndag 24/2 kl.14.00 (Tolvans IP)


// Administrationen