Förlust för herr


IFK Hässleholm (div 2) - IS Halmia 2-1 (0-1)
Mål: Michael Baggner


Tredje matchen i år för herr och tre förluster - resultaten så här långt är 1-2 Eskilsminne (div 1), 1-6 mot Utsikten (div 1) och 1-2 då mot IFK Hässleholm (div 2). Många saker ser trots detta bra ut men det är snart dax för staben att skruva-finslipa-spetsa till det, laget har haft lite strul med skador och sjukdomar plus att laget kört riktigt hårt från start och fram till dags datum - utav detta syntes lite igår, något tunga ben och kroppar på en mycket snabb konstgräsmatta där bollen rullade ifrån oss lite väl ofta. Som matchen såg ut mot Hässleholm skall laget inte förlora egentligen sett till spel och bollinnehav utan att det för den skull var speciellt bra totalt sett, för mycket missar framåt (avslut och/eller sista pass) kombinerat med individuella misstag bakåt gjorde uddamålsförlusten. Laget har sitt mål och jobbar envetet och målmedvetet vidare med detta, om 7 veckor är det seriepremiär. Nästa match är på hemmaplan mot Laholms FK (div 3) lördag 23 februari kl.12.00 på Halmstad Arena. 


Laget/truppen;
Noel
Erik - Adrian - Albin (ut 70) - Linus Tisell (provspelare från Getinge IF)
Kristoffer - Zemri (ut 60) - Marcus
Rasmus A - Michael (ut 70) - Ola
Avb: Ronny (in 70), Melker (in 60), Hampus (in 70), Markus R (mv).


// Administrationen