Kontraktsförlängning - dam

Matilda Olsson Matilda Olsson

Spelare nummer 21 in i truppen 2019 är - Matilda Olsson!!
Känns oerhört bra att kunna presentera denna förlängning utav Matilda, en mycket fin människa som grym fotbollsspelare. Förlängningen har låtit vänta på sig, "men den som väntar...". Kvalitéts och rutinmässigt (trots sin ringa ålder) också vad truppen saknar lite, en normalt sett säker skytt som bl a gjorde 21 av lagets 61 mål i fjolårets seriespel. Av dom 21 spelare (19 ute + 2 mv) så är idag 19 spelare tillgängliga, Cornelia och Matilda kör rehabilitering. Skall mycket till om laget tar in fler spelare nu, bra spelare och bra människor är vi alltid nyfikna på och eventuella tapp får såklart ersättas. Ett mycket intressant 2019 ligger nu framför denna talangfulla trupp.


// Administrationen