Resultat

DAM
IF Böljan (div 1) - ISH 0-0
Lördag 9/2 kl.14.00 (Falkenbergs IP)

Fjolårets elitettanlag från Falkenberg stod på schemat, ett lag som fått till sig "våra" Emmy Zetterberg som Alva Johansson inför detta år (ingen av dom med idag pga skador).  ISH var det bättre laget matchen igenom utom en del i början på andra halvlek. Detta är en match laget borde vunnit sett ur spel-bollinnehav-klara målchanser, men laget har för dagen svårt att förvalta och omsätta stort bollinnehav till fler och bättre klara målchanser. Dock är laget långt framme redan och tydliga förbättringar utefter ISH-modellen har tydligt och tillfredställande skett sedan ifjol, spännande fortsättning.

Laget/truppen;
Cornerlia
Saga-Hanna-Celine-Frida
Alva-Evelina P-Tilda
Sandra-Evelina B-Nellie
Avb: Alicia, Emmy, Lina.


HERR
Utsiktens BK (div 1) - ISH 6-1 (4-1) Mål: Emil Håkansson
Lördag 9/2 kl.14.30 (Ruddalen)

Konstig match och resultat utefter matchutseende, men något vårt lag och manskap borde lärt sig bättre utefter vårt spelsätt som historia/fakta. Man kan skylla tennissiffror på nytt manskap och till stora delar ny backlinje som målvakt i ISH etc, men inga ursäkter om VI pratar avancemang till division 1 och sett till manskap och år tillsammans. Overkliga siffror idag sett till spel och bollinnehav, där är ISH totalt överlägsna - ändå 6-1 förlust. Det som laget tränat mest på fram till idag ser grymt bra ut, dvs anfallsspel som stort bollinnehav där det dock skapas för lite klara målchanser. Lagets försvarsspel (som man i år tränat minst på) idag var allt annat än bra, dock mellan minut 45-75 idag var det riktigt bra på båda hållen (off som def) då ISH var totalt dominanta - men övrig tid inte ok. Det svåra sitter där nästan fullt ut, men det "enkla" fallerar - kan laget pussla ihop det blir 2019 garanterat riktigt bra.
MEN, och extremt viktigt sett till hur årets första två matcher sett ut, som dom första 30 minuterna såg ut idag defensivt efter bolltapp och i etablerat försvarsspel får det inte se ut (0-4 här bl a efter två kraftiga individuella misstag) - det var inget topplag i division 2!!

Läs via länk nedan vad Utsikten tycker;
https://www.laget.se/ubkherr/news/5847076/Storseger-for-Utsikten-over-Halmia

Laget/truppen;
Markus
Ola (ut 65)-Adrian-Erik P-Rasmus B (ut 45)
Zemri-Kristoffer-Marcus
Rasmus A-Michael (ut 75)-Emil
Avb: Melker (in 75), Hampus (in 65), Albin (in 45), Noel


U17
IF Leikin A (div 4) - ISH 2-1 (2-0) Mål: Hasanen Nazar
Lördag 9/2 kl.12.00 (Halmstad Arena konstgräs, plan 6)

En riktigt god värdemätare för vårt akademilag under A, till stora delar en ny truppkonstellation och en hel del nya spelare in jämfört med 2018. Första halvlek är en jämn historia där ISH har ett större bollinnehav men Leikin står för effektiviteten i anfallsspelet och bollen i nät, mycket tack vare ett snällt ISH försvarsspel. Men i andra halvlek växlade ISH upp ordentligt, alla spelare-ledare-publik-motstånd tycker nog samma sak. Det blev dock "bara" ett mål från ISH under andra akten och det genom Hasanen som hänger dit en frispark oerhört snyggt i krysset. En riktigt, riktigt bra start utav vårt äldsta akademilag under A mot ett tilltänkt topplag i division 4 (som innehöll många f.d spelare/ledare i ISH - kul), 2019 blir mer än spännande!! 


U14
ISH - Falkenbergs FF 10-7 (9-manna i 3x25 min) 
Lördag 9/2 kl.10.00 (Halmstad Arena konstgräs, plan 6)

Vårt ambitiösa U14 lag visade upp många goda skills idag mot Allsvenska FFF. Efter underläge 1-2 i första halvlek, utav dom tre på 3x25 min i 9-manna fotbollen, så vände laget via mycket snyggt lir till seger 10-7 - andra halvlek imponerade stort på alla!!// Administrationen